#iedereeneenhuisarts

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Actieweek #iedereeneenhuisarts

Deze week is de landelijke actieweek waarin wij vanuit onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie voeren om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het belang van al onze patiënten, dus ook voor jou! We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.
Op vrijdag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die dag gesloten. Voor spoedgevallen kan je terecht bij de huisartsenpost Enschede/Hengelo 088 555 11 88.
We willen:
– meer tijd hebben voor onze patiënten;
– minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
– betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
– dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.
Wat kan jij doen?
Wil je ons steunen in deze actie? Deel dit bericht of maak een eigen bericht met #iedereeneenhuisarts en laat weten waarom jij wil dat de druk op de huisartsenzorg wordt aangepakt, zodat iedereen in Nederland toegang blijft houden tot goede huisartsenzorg.
Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen, of deze tekst gebruiken: Ik wil dat iedereen in Nederland toegang blijft houden tot goede huisartsenzorg. Deze week voeren de huisartsen actie en ik doe mee. Ik steun mijn huisarts en alle andere medewerkers in de huisartsenzorg. Want ook ik wil voor iedereen een huisarts. #iedereeneenhuisarts
Benieuwd wat je nog meer kan doen? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/
Publicatiedatum: 29-06-2022