Algemeen – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Algemeen

Hier vindt u algemene informatie over onze praktijk.
Meer specifieke informatie vindt u onder de betreffende kopjes in de menubalk

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! Bij overige spoedgevallen kunt u de praktijk bellen (0534611300) en in het keuzemenu wat u te horen krijgt een 1 kiezen, dit is de spoedlijn van de praktijk en wordt meteen beantwoord.

Contactgegevens

Adres: Jacob Roggeveenstraat 45, Enschede
Telefoon: 053-4611300

Patiënttoestemming uitwisselen medische gegevens

U dient als patiënt, zelf expliciet toestemming  te geven voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw patiëntgegevens. Uw zorgverlener stelt uw medische gegevens alleen beschikbaar voor inzage als u daar vooraf toestemming voor geeft. Deze gegevens worden alleen geraadpleegd indien van belang voor uw zorgverlening. In het computersysteem van de huisarts en apotheker kan de zorgaanbieder vastleggen of u toestemming heeft gegeven.  U kunt hiervoor het registratieformulier in te vullen. Deze formulieren zijn hierboven te downloaden en zijn tevens verkrijgbaar via uw huisarts en apotheker.  Met dit formulier kunt u toestemming verlenen aan uw zorgverlener om uw medische gegevens te mogen delen, zowel regionaal als landelijk. U kunt uw toestemming ook altijd weer intrekken.

U kunt uw toestemming of bezwaar doorgeven door het registratieformulier in te leveren op de praktijk. Door op de onderstaande linkjes te klikken kunt u de folder en het registratieformulier downloaden.

Bekijk de folder
Download het registratieformulier

Privacyregelement

Klik hier als u ons privacyregelement wilt inzien.

Aanvraagformulier medische gegevens

klik hier voor het aanvraagformulier wijzigen/inzien medische gegevens

Patiëntenoordeel

Klik hier als u de samenvatting van de patiëntenenquete wilt lezen.