Afspraken maken – Praktijk Sanders – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.
Let op i.v.m. het Coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om zelf een afspraak in te plannen.

Afspraken maken

Spoedgeval

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij overige spoedgevallen kunt u de praktijk bellen (0534611300) en in het keuzemenu een 1 kiezen. Dit is de spoedlijn van de praktijk en wordt meteen beantwoord.

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag wordt er een spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. De spreekuurtijden zijn van 8.30 uur tot 10.40 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op woensdag is er alleen een spreekuur van 8.30 uur tot 10.40 uur. Huisbezoeken vinden voornamelijk tussen 11.00 – 12.00 uur plaats

Om telefonisch een afspraak in te plannen kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.30 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch terugbel-spreekuur. (zie telefonisch spreekuur). Ook kunt u via de optie Econsult in het Patientenportaal vragen stellen en uitslagen opvragen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Zelf een afspraak inplannen

U kunt ook op beperkte schaal online afspraken maken via ons Patientenportaal.
U dient hiervoor een account aan te maken op ons portaal. U vindt het Patientenportaal links in het menu. Hier kunt u op klikken om een account aan te maken en kunt u gebruik maken van de volgende diensten:

  • afspraak maken
  • eConsult
  • receptservice

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De huisbezoeken worden voornamelijk tussen 11.00 uur en  12.00 uur afgelegd. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter, dit heeft altijd de voorkeur.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.