Avond- nacht- en weekenddienst – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Avond- nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost

Heb je buiten onze kantooruren dringend zorg nodig? Voor spoedzorg ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen  kan je voor zaken die absoluut niet tot de volgende werkdag kunnen wachten,  terecht op de huisartsenpost SHT (spoedzorg huisartsen Twente). Hiervoor kunt kunt u telefonisch contact opnemen met de huisartsenpost via het telefoonnummer 088-5551188 . U kunt alleen op afspraak op de huisartsenpost terecht.

Contactgegevens huisartsenpost

Adres: Beltstraat 70, 7512 AA Enschede
Telefoonnummer: 088-5551188
Website: www.sht.nl

Openingstijden huisartsenpost

De huisartsenpost is op maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur in de volgende ochtend bereikbaar.
In het weekend en op officiële feestdagen is er een 24-uursdienst.

Afspraken maken en telefonisch contact huisartsenpost

Voor een afspraak op de huisartsenpost dient u eerst telefonisch contact op te nemen. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. Om u goed te kunnen helpen én om administratieve redenen vraagt de doktersassistente van de huisartsenpost u naar:

  • uw geboortedatum, telefoonnummer, naam en adres
  • de gegevens van uw verzekering (verzekeringskaart bij de hand houden)
  • de klacht waarvoor u belt
  • de naam van uw eigen huisarts
  • uw medische voorgeschiedenis
  • uw medicijngebruik
  • de hoogte van de eventueel aanwezige koorts