Waarneming bij afwezigheid – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Waarneming bij afwezigheid

Bij afwezigheid overdag, bijvoorbeeld tijdens vakanties en cursussen, wordt voor dringende zaken waargenomen door de Glanerbrugse huisartsen. Gaat het om een levensbedreigende situatie belt u dan 112. Voor de overige gevallen kunt u ons praktijknummer (0534611300) bellen. U krijgt een keuzemenu te horen die u verder helpt om verbinding te krijgen met één van de waarnemende praktijken. Op deze manier worden de telefoontjes evenredig en  automatisch over de verschillende praktijken verdeeld. Om dit optimaal te laten werken, en de wachttijd voor u zo kort mogelijk te houden, willen we u vriendelijk verzoeken altijd eerst te bellen met ons praktijknummer om in contact te komen met een waarnemende praktijk.

Hieronder staan de adressen van de verschillende Glanerbrugse praktijken.

Locatie Jacob Roggeveenstraat 51
Huisartspraktijk van Brenk
Huisartspraktijk de Brug
Huisartspraktijk Voss

Locatie Jacob Roggeveenstraat 45 (Gezondheidscentrum Glanermaten)
Huisartsenpraktijk Geenen en Lesterhuis

De verschillende websites kunt u vinden via www.hagro-glanerbrug.nl.

’s Avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen kunt u voor dringende zaken contact opnemen met de huisartsenpost, voor contactgegevens klik hier.