Campagne digitale dokters en E-consult – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Campagne digitale dokters en E-consult

Zoals de meeste van jullie weten en gelukkig ook actief gebruiken hebben wij ook een patiëntenportaal. We willen dit nog beter gaan inzetten in de praktijk. Daarom nemen we jullie de komende periode mee in onze campagne #digitaledokters. Hierin vertellen we bijvoorbeeld wat je kan doen op het portaal en geven we je tips & tricks!
 
Vandaag starten we met E-consulten.
 
Wij merken dat er veel gebruik wordt gemaakt van de E-consulten. Een makkelijker manier om ons digitaal een vraag te stellen en het voordeel is dat je dit kan doen op het moment dat het jou uitkomt. We gaan daarom de mogelijkheden voor E-consult uitbreiden.
Vanaf nu kan je E-consulten sturen naar onze assistentes Annemarie Beimer en Saskia Wagter. Je kan dan bijvoorbeeld administratieve vragen of korte medische vragen stellen.
 
We snappen dat het soms lastig is te bepalen of een vraag geschikt is voor een E-consult. Daarom hebben we een spiekbriefje voor je gemaakt:
 
– E-consulten zijn bedoeld voor korte, eenvoudige medische vragen.
– Zit er spoed bij je vraag of wens je dezelfde dag antwoord, dan kan je ons beter even bellen.
– Ons streven is om het E-consult binnen enkele werkdagen te behandelen en te beantwoorden
– Via het E-consult kan je geen afspraken inplannen
 
Meer weten over afspraken inplannen? Hou dan onze website of facebook in de gaten, want hier vertellen we binnenkort meer over.
Publicatiedatum: 11-05-2022