Corona herinnering – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Corona herinnering

We zien helaas dat het aantal Coronabesmettingen weer toeneemt. Daarom even een herinnering:

  • Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch of per E-consult contact met ons op. De praktijk is enkel geopend voor patiënten die een afspraak hebben.
  • Heb je een afspraak? Kom dan alleen en kom niet te vroeg.
  • Heb je een afspraak maar heb je Corona-achtige klachten zoals luchtweg klachten: kom dan niet naar de praktijk, neem eerst telefonisch contact op.
  • Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.

Er is nog geen mondkapjes advies voor bezoek aan de huisarts. In de wachtkamer hebben we voldoende mogelijkheden om de 1,5 meter afstand te bewaren. Je kan uiteraard desondanks overwegen om toch een mondkapje te dragen.

De ontwikkelingen gaan de afgelopen dagen erg hard. Blijf ons daarom volgen op facebook voor het laatste nieuws: www.facebook.com/huisartspraktijksanders

Publicatiedatum: 27-07-2021