Een 2e huisarts Sanders per 10 september! – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Een 2e huisarts Sanders per 10 september!

Vanaf 10 september zal ons team uitgebreid worden met een extra huisarts. A.P (Annelore) Sanders zal dan op woensdag, donderdag en vrijdag ook spreekuren en visites gaan doen. Op woensdag neemt ze als enige huisarts de honneurs waar, op donderdag en vrijdag zullen beide huisartsen, vader en dochter, aanwezig zijn. We verwachten dat we met de extra spreekuren en kennis die dit biedt, de kwaliteit van onze huisartsenzorg aan u nog verder kunnen aanscherpen.

Ps Volg ons nu ook op facebook!

Publicatiedatum: 27-07-2021