Gesloten ivm kerstvakantie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Gesloten ivm kerstvakantie

We kijken er naar uit om volgend jaar weer de beste zorg te kunnen bieden!
Voor het zover is hebben wij eerst kerstvakantie. We zijn daarom gesloten tot en met 1 januari. Ons portaal is dan ook gesloten omdat wij de (aan)vragen niet kunnen behandelen. Vanaf 2 januari staan we weer voor je klaar en is ons portaal weer open.

Toch zorg nodig? Overdag kan je de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren en tijdens de feestdagen kan je voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.
 
Fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid voor 2023 toegewenst!
Publicatiedatum: 23-12-2022