Gesloten tijdens voorjaarsvakantie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Gesloten tijdens voorjaarsvakantie

Wij hebben een weekje vakantie. We zijn daarom gesloten tot en met 5 maart. Ons portaal is dan ook gesloten omdat wij de (aan)vragen niet kunnen behandelen. Vanaf 6 maart staan we weer voor je klaar en is ons portaal weer open.
Toch zorg nodig? Overdag kan je de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren  kan je voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.
Publicatiedatum: 27-02-2023