Griepprik – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Griepprik

Afgelopen dinsdag, 27 oktober, heeft de griepvaccinatie plaats gevonden. In verband met corona is dit op de praktijk uitgevoerd. Iedereen is erg tevreden over het verloop. Door de spreiding op alfabet in blokken van 1 uur, waren er geen opstoppingen en wachtrijen. De opkomst was zoals verwacht groter dan anders. Gelukkig hadden we precies genoeg vaccins! Degenen die alsnog een vaccin willen en op deze middag om allerlei redenen niet konden komen, kunnen zich melden bij de assistente. Er is een nabestelling voor vaccins gedaan. De verwachting is dat deze pas 18 december geleverd worden. Mochten we er eerder over kunnen beschikken zullen we deze mensen op de lijst bellen.

Publicatiedatum: 27-07-2021