Hervatten van de reguliere zorg in onze huisartsenpraktijk – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Hervatten van de reguliere zorg in onze huisartsenpraktijk

Ook wij merken in de praktijk dat de zorgvraag toeneemt en de reguliere zorg weer opgeschaald wordt. Hieronder leggen we uit wat dit voor onze praktijk betekent.

Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en of u de huisarts moet bellen.

Twijfelt u nog? Of worden uw klachten erger? Ook tijdens deze coronacrisis kunt u ons in dat geval altijd bellen. Ga NIET zonder afspraak naar de praktijk toe. Neem telefonisch of via een e-consult op onze website (www.huisartspraktijkjbsanders.nl) contact met ons op.

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past. Bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener.

Door het coronavirus en de opgelegde maatregelen is het niet altijd verstandig dat u naar de praktijk komt. Of dat de huisarts bij u thuiskomt. Misschien wilt u dit zelf ook liever niet, bijvoorbeeld omdat u een zwakke gezondheid heeft. Wij overleggen met u wat in uw situatie het beste is. Samen bekijken we hoe het voor u zo veilig mogelijk kan. Dat is extra belangrijk tijdens deze coronacrisis.

Als blijkt dat u toch naar de praktijk moet komen, dan zorgen wij er altijd voor dat dat veilig kan en dat u geen risico op besmetting loopt. Dit doen we door ervoor te zorgen dat u niet dichtbij iemand komt die (mogelijk) corona heeft. Heeft u zelf mogelijk corona-verdachte klachten, dan wordt u op een andere locatie gezien. Zo zorgen we ervoor dat de praktijk zelf corona-vrij blijft. Daarnaast wordt er zo gepland dat u met zo weinig mogelijk mensen in de wachtkamer zit. Ook als de huisarts naar u toe moet komen zorgt de huisarts dat hij/zij u niet kan besmetten.

Soms heeft u regelmatig begeleiding en controle nodig van onze praktijkondersteuner. Bijvoorbeeld als u diabetes of een longziekte heeft. Door corona worden veel afspraken uitgesteld. Wij bekijken samen met de praktijkondersteuner hoe u toch zoveel mogelijk de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Vaak gaat dat via de telefoon.

Dus, ook tijdens de coronacrisis geldt:

  • Maak u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten?
  • Kijk op Thuisarts.nl of u er zelf iets aan kunt doen.
  • Bel of zoek gerust contact via internet of e-mail uw huisarts of specialist bij klachten. Dat blijft belangrijk, ook in deze coronatijd.
  • De reguliere zorg wordt langzaamaan weer hervat.
  • De praktijk en de spreekuren zijn aangepast om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • Komt NIET onaangekondigd naar de praktijk.
Publicatiedatum: 27-07-2021