Kerstvakantie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Kerstvakantie

Onze praktijk is de eerste week van de kerstvakantie gesloten, de tweede week (van 30 december tot 3 januari) zijn wij gewoon geopend met uitzondering van 1 januari.

Wanneer we gesloten zijn kunt u overdag de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren en met de feestdagen kunt u voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.

Publicatiedatum: 27-07-2021