Kerstvakantie – Praktijk Sanders – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.
Let op i.v.m. het Coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om zelf een afspraak in te plannen.

Terug naar overzicht

Kerstvakantie

Onze praktijk is de eerste week van de kerstvakantie gesloten, de tweede week (van 30 december tot 3 januari) zijn wij gewoon geopend met uitzondering van 1 januari.

Wanneer we gesloten zijn kunt u overdag de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren en met de feestdagen kunt u voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.

Publicatiedatum: 27-07-2021