Links – Praktijk Sanders – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Links

Gezondheidsinformatie

 • Kies Beter
  Een website boordevol gezondheids- en zorginformatie.
 • Gezond gewicht kinderen
  Bereken snel of uw kind een gezond gewicht heeft.
 • Rijksvaccinatieprogramma
  Alle informatie over de rijksvaccinatie-programma’s.
 • Meldpunt medcijnen
  Op het meldpuntmedicijnen.nl kunt u uw ervaringen en/of commentaar kwijt over medicijnen, bijwerkingen, verpakkingen enzovoort.
 • Erfocentrum: erfelijkheidsinformatie
  Erfocentrum geeft informatie over erfelijkheid, zwangerschap en aangeboren aandoeningen en is een initiatief van de Vereniging van Samenwerkende Ouder – en Patiëntenorganisaties betrokken bij erfelijke en / of aangeboren aandoeningen (VSOP). De VSOP is ook verantwoordelijk voor de Erfolijn, waar mensen telefonisch terecht kunnen met vragen over erfelijkheid en aangeboren aandoeningen. De website blinkt uit als verwijscentrum. Over een enorm aantal erfelijke of aangeboren aandoeningen vindt u een korte beschrijving en een verwijzing naar websites van bijvoorbeeld patiënten- of ouderorganisatie
 • NPCF-overzicht van patiëntenorganisaties
  Op de site van de Nederlands Patiënten/Consumenten Federatie vindt u een overzicht van honderden patiëntenverenigingen.
 • Psychowijzer.nl
  Bedoeld voor het grote publiek, maar ook voor huisartsen zeker interessant om eens te bekijken is de Psychowijzer. De site is een gezamenlijk initiatief van het Nationaal Fonds Geestelijke Volksgezondheid en de Stichting Korrelatie. De bezoeker vindt op de site praktische informatie over een twintigtal psychische problemen en aandoeningen. Ook is er informatie over de hulpverlening bij deze problemen.