Maatregelen Corona virus – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Maatregelen Corona virus

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. In principe gelden deze maatregelen tot en met 28 april a.s., tenzij anders wordt gecommuniceerd:
 
Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch of per mail contact op met ons! De praktijk is enkel geopend voor patiënten die een afspraak hebben.
Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het Coronavirus te kijken op thuisarts.nl en op onze website.
 
  1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
  2. Visites zullen alleen gereden worden voor ernstig zieke personen.
  3. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
  4. Normale controle afspraken (bloeddruk, Diabetes, COPD) zullen niet doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner of praktijkassistente neemt contact met u op.
  5. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent.
  6. Urine/kweken inleveren kunt u bij de tafel in het halletje, graag voorzien van uw gegevens. U mag geen luchtwegklachten hebben als u iets in komt leveren.
  7. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.
 Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen, zodat we u kunnen blijven helpen in acute situaties.
 
Wij hopen op uw begrip en medewerking,
Namens ons hele team,
Praktijk Sanders
Publicatiedatum: 27-07-2021