Nieuwe locatie, dezelfde vertrouwde zorg! – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Nieuwe locatie, dezelfde vertrouwde zorg!

Vandaag openen we dan echt onze deuren op de nieuwe locatie. Een mooie mijlpaal na jaren van plannen maken, overleggen en (ver)bouwen. Met dit nieuwe onderkomen, ontworpen en ingericht volgens de laatste richtlijnen, zijn we klaar voor de toekomst. Op deze nieuwe locatie blijven we werken op de manier zoals je van ons gewend bent. Ook blijven de telefoonnummers hetzelfde.Om de 1,5 meter te handhaven hebben we in de wachtkamer een beperkt aantal zitplaatsen met pijlen aangeduid.

De komende periode worden in en rond het pand de laatste punten op de i gezet:

Bereikbaarheid

Er wordt nog flink aan de bestrating rondom het nieuwe pand gwerkt. De hoofdentree is daarom alleen mogelijk via het parkeerterrein achter de apotheek. De ingang voor de prikpost van Medlon kan ook nog niet gebruikt worden. Bezoekers voor de prikpost kunnen voorlopig via de hoofdentree. Als de bestrating gereed is kunnen voetgangers en fietsers ook via de Roggeveenstraat het pand bereiken.

Privacy

In het pand zelf mist nog de glaswand voor de balie. Samen met u proberen we toch de privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Probeer zoveel mogelijk telefonisch of per E-Consult te overleggen.

Publicatiedatum: 27-07-2021