Nieuwjaarsboodschap – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Nieuwjaarsboodschap

Graag willen we een ieder een zo gezond mogelijk en gelukkig 2021 wensen, een jaar waarin we hopelijk het coronavirus gaan verslaan! De praktijk is de laatste weken van 2020 helaas ook vol geraakt door het coronavirus. We willen iedereen van harte bedanken voor het begrip en alle lieve berichten en kaarten!
Gelukkig kunnen we met ingang van het nieuwe jaar, vanaf 4 januari, weer spreekuren opstarten. Wel op een iets andere manier dan u van ons gewend bent.

Allereerst willen we dr. KB (Bas) Koekoek hartelijk welkom heten in ons team! We hopen en verwachten dat hij en u zich samen snel vertrouwd voelen met elkaar.
Dr. AP (Annelore) Sanders is gelukkig ook weer hersteld van een corona infectie, en kan ook haar taken en spreekuren weer oppakken.
Dr. JB (Bert) Sanders, senior, heeft een forse corona infectie doorgemaakt en zal de komende weken nog aan zijn herstel moeten werken. Hij zal voorlopig nog geen spreekuren doen.
Mw. JL (Jet) de Boer is ook herstellende van een corona infectie. Zij zal de diabetes spreekuren weer oppakken, maar in verband met de corona-maatregelen zal dit voornamelijk telefonisch plaats vinden.
Ten slotte is helaas ook de assistente, mw Annemarie Beimer recent besmet geraakt en ziek geworden. Zij zit voorlopig in isolatie. Dit betekent dat we per 4 januari zullen moeten werken met inval-assistentes. Deze zijn goed gekwalificeerd maar ze kennen u en de praktijk nog niet goed natuurlijk. We rekenen dan ook op uw begrip en geduld over het feit dat ze wat meer tijd aan de telefoon nodig zal hebben om uw vragen en achtergrond goed in beeld te krijgen.

We zitten nog steeds midden in een heftige epidemie. Dat betekent ook dat we in de praktijk ons zoveel mogelijk aan maatregelen moeten houden die u en onze medewerkers beschermen. Neem altijd eerst telefonisch contact op voor bespreken van de mogelijkheden. Ook kunt u gebruik maken van het online vragen stellen via het patiëntportaal van de website (www.huisartspraktijkjbsanders.nl) of via de Zorgonline App. Waar mogelijk zullen we telefonisch en via online (E-consult)-mogelijkheden uw vragen kunnen beantwoorden, maar natuurlijk zullen ook fysieke contacten op het spreekuur nodig blijven.

Als laatste valt nog te vermelden dat sinds een half jaar u ook een deel van uw dossier in kan zien, zowel via het Patiëntportaal als via de Zorgonline app. U kunt dan bv uw recente uitslagen inzien, uw diagnoses, uw medicatie, en eventueel nalezen wat er afgesproken is in uw laatste contact.

Nogmaals de beste wensen voor 2021,

Team Huisartspraktijk Sanders

Publicatiedatum: 27-07-2021