Oproep ivm vaccinatie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Oproep ivm vaccinatie

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen gaan wij als huisarts ook vaccineren tegen het coronavirus. Dit zal gedaan worden met het Astra Zeneca vaccin. Helaas is voor ons op dit moment nog niet bekend wanneer wij de  coronavaccins ontvangen. We hebben al wel te horen gekregen welke groepen mensen we als huisarts zullen gaan vaccineren. Dit zijn namelijk:
– Alle 60- tot en met 64-jarigen (waarvan in eerste instantie alleen de 63- en 64-jarigen)
– Alle mensen tot 75 jaar met morbide obesitas (BMI >40)
– Alle mensen met het syndroom van Down
Om de tweede groep zo compleet mogelijk in beeld te hebben hebben we uw hulp nodig! Heeft u overgewicht en denkt u dat uw BMI groter is dan 40? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan uitnodigen om dit in het dossier vast te kunnen leggen om u mee te kunnen je nemen in de vaccinatie.
Wanneer wij meer duidelijkheid hebben over de planning, hoor je natuurlijk van ons!
Bent u benieuwd naar uw BMI? Bereken het hier: https://www.voedingscentrum.nl/nl/bmi-meter.aspx
Publicatiedatum: 27-07-2021