Praktijk gesloten – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Praktijk gesloten

In verband met een coronabesmetting in de praktijk zijn wij in ieder geval tot en met aanstaande donderdag gesloten. Patiënten die al een afspraak hadden staan worden de komende dagen telefonisch benaderd. Het blijft wel mogelijk om via onze website of uwzorgonline app herhaalrecepten aan te vragen en we proberen de e-consulten zoveel mogelijk te beantwoorden.
Heb je zorg nodig? Overdag kan je de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond- en nachturen kan je voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.
Hou onze website of onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en wanneer we weer open kunnen. En pas goed op jezelf!
Publicatiedatum: 27-07-2021