Praktijk gesloten ivm herfstvakantie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Praktijk gesloten ivm herfstvakantie

De praktijk is in verband met herfstvakantie gesloten tot maandag 5 november. Hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van ons PatiëntenPortaal, omdat wij uw (aan)vragen niet kunnen verwerken.

Overdag kunt u de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (0534611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren kunt u voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 0885551188.

Maandag 5 november zijn we weer geopend en is het tevens mogelijk om gebruik te maken van ons PatiëntenPortaal.

Publicatiedatum: 27-07-2021