Praktijk gesloten tot maandag 28 mei – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Praktijk gesloten tot maandag 28 mei

De praktijk is in verband met Pinksteren en vakantie gesloten tot maandag 28 mei. Hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van ons PatiëntenPortaal, omdat wij uw (aan)vragen niet kunnen verwerken.

Met Pinksteren en in de avond-nacht-weekenduren kunt u voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede, tel 0885551188. Dinsdag t/m vrijdag kunt u overdag de waarnemend huisarts bereiken door het praktijknummer (0534611300) te bellen en de instructies te volgen.

Maandag 28 mei zijn we weer geopend en is het tevens mogelijk om gebruik te maken van ons PatiëntenPortaal.

Publicatiedatum: 27-07-2021