Registratie voor patientenportaal – Praktijk Sanders – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.
Let op i.v.m. het Coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om zelf een afspraak in te plannen.

Terug naar overzicht

Registratie voor patientenportaal

Om gebruik te maken van de diensten op het patiëntenportaal dient u zich eerst te registreren door een aantal stappen te doorlopen. Om u verder op weg te helpen bij het registreren en het gebruik van het patiëntenportaal  vindt u hier een uitgebreide handleiding: Handleiding gebruik patiëntenportaal. Door op de link te klikken kunt u het document opslaan en indien gewenst uitprinten. Zodra wij u in onze software geactiveerd hebben kunt u gebruik maken van de webservices.

Publicatiedatum: 27-07-2021