Registratie voor patientenportaal – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Registratie voor patientenportaal

Om gebruik te maken van de diensten op het patiëntenportaal dient u zich eerst te registreren door een aantal stappen te doorlopen. Om u verder op weg te helpen bij het registreren en het gebruik van het patiëntenportaal  vindt u hier een uitgebreide handleiding: Handleiding gebruik patiëntenportaal. Door op de link te klikken kunt u het document opslaan en indien gewenst uitprinten. Zodra wij u in onze software geactiveerd hebben kunt u gebruik maken van de webservices.

Publicatiedatum: 27-07-2021