Telefonisch spreekuur – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Telefonisch spreekuur

Heeft u een korte medische vraag die u graag telefonisch met de huisarts wilt bespreken dan kunt u een afspraak maken voor het terugbel-spreekuur. Afspraken voor het terugbel-spreekuur maakt u met de assistente tussen 08.00 en 10:00 uur. U wordt dan dezelfde dag terug gebeld door de huisarts. Dit is bedoeld voor eenvoudige vragen die geen afspraak behoeven, voor overleg over lopende zaken en voor het opvragen van uitslagen. Dit kan overigens (bij voorkeur) ook met een Econsult in het Patientportaal. Op elk moment kunt u dan een vraag stellen of een uitslag opvragen, deze worden over het algemeen binnen 1 werkdag beantwoord. Klik voor e-Consult op Patientenportaal in de linker menubalk.