Update coronavaccinaties – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Update coronavaccinaties

We hebben weer een nieuwe update over de coronavaccinaties. Er is namelijk een nieuwe regeling voor de vaccinatie van personen met een ernstig overgewicht met een BMI boven de 40 voor de leeftijdsgroep onder 60 jaar. Dit is de groep die eerder Astra Zeneca zou krijgen.
Bent u onder de 60 jaar en heeft u een BMI boven de 40? En heeeft u dus onlangs een oproep van ons gehad, maar kon deze niet doorgaan doordat Astra Zeneca onder de 60 niet meer wordt gegeven. Neem dan voor 19 april contact op met de GGD voor een afspraak met voorrang. Hiervoor is een oproepbrief met een telefoonnummer en een pincode nodig. Ook dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en deze mee te nemen. De brief en de gezondheidsverklaring kunnen op de praktijk gehaald worden vanaf donderdag 15 april 15 uur. Wij proberen de mensen die daarvoor in aanmerking komen deze week te bellen. Als u dit leest en tot deze groep behoort, mag u natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.
Publicatiedatum: 27-07-2021