Vakantie tot 2 maart – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Vakantie tot 2 maart

Onze praktijk is tot maandag 2 maart gesloten i.v.m. vakantie. Hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze online omgeving, omdat wij uw (aan)vragen niet kunnen verwerken.

Overdag kunt u de waarnemend huisarts bereiken door ons praktijknummer (053-4611300) te bellen en de instructies te volgen. In de avond-nacht-weekenduren kunt u voor dringende zaken terecht op de huisartsenpost Enschede via het telefoonnummer 088-5551188.

Publicatiedatum: 27-07-2021