Vooraankondiging aanstaande COVID vaccinatie – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Vooraankondiging aanstaande COVID vaccinatie

Het is zover, we mogen een deel van onze patiënten vaccineren. Het gaat om iedereen die op 1 januari 2021 60, 61, 62, 63 of 64 jaar was. Daarnaast alle patiënten met ernstig overgewicht (BMI boven de 40) die ouder dan 18 jaar zijn. De vaccinatie zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 13 april. Iedereen die tot de bovengenoemde groepen hoort krijgt van ons rond de Paasdagen een oproep, let dus goed op uw brievenbus. In de envelop zitten oproepkaarten met daarop een tijdstip voor zowel de eerste vaccinatie als de 2e vaccinatie voor over drie maand. Houd u zich zo nauwkeurig mogelijk aan de u toebedeelde afspraaktijd, dit om de doorstroming te waarborgen. We proberen immers zo snel mogelijk zoveel mogelijk patiënten te vaccineren. Ook kunt u op de oproepkaart aangeven of u akkoord bent met een melding naar het RIVM dat u gevaccineerd bent. Informatie hierover wordt ook bijgesloten. Daarnaast vindt u informatie over de vaccinatie (in dit geval Astra Zeneca).

Omdat de tijd tussen het ontvangen van de oproep en bijbehorende informatie en de vaccinatie zelf  kort is kunt u ook de informatie alvast online lezen, door te klikken op de links hieronder. Bij deze links zit ook een gezondheidsverklaring, wij raden aan deze ook door te nemen en zonodig uit te printen en mee te nemen.

Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd bij de assistente terecht of stuur een econsult. Mocht de afspraaktijd absoluut niet voor u haalbaar zijn laat het dan ook op tijd weten. We proberen dan een oplossing te zoeken. Behoort u niet to de doelgroep maar kent uw iemand die er wel toe behoort kunt u deze persoon op de informatie op onze website wijzen.

Meer weten? Bekijk de onderstaande links:
https://www.nhg.org/sites/default/files/content/nhg_org/uploads/012592_a4_covid-vaccinatie_senior_visual_tg.pdf
https://www.nhg.org/sites/default/files/content/nhg_org/uploads/gezondheidsverklaring.pdf
https://www.rivm.nl/documenten/toelichting-registratie
thuisarts: https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halen
Publicatiedatum: 27-07-2021