Co-assistent – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Co-assistent

Ook in de toekomst zijn er dokters nodig. Nu we de ruimte hebben, willen we graag bijdragen aan de opleiding van aankomende dokters. Met ingang van 11 januari zal er dan ook met enige regelmaat een co-assistent in onze praktijk aanwezig zijn. Dit is een vijfdejaars student geneeskunde van de Universiteit Groningen. Hij of zij is dus bijna arts.
De co-assistent loopt vier weken mee met de huisartsen en ziet ook zelfstandig patiënten. Als er door de co-assistent zelfstandig patiënten worden gezien, vindt er altijd overleg plaats met de huisarts zelf.
Het kan dus zijn dat u gezien wordt door onze co-assistent. Dit gaat altijd in overleg met u en u kunt het natuurlijk aangeven als u dat liever niet wil.

Van 11 januari tot en met 5 februari zal Nina Disseldorp onze co-assistent zijn. Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw inzet.

Publicatiedatum: 27-07-2021