Zelf afspraken inplannen – Praktijk Sanders & Koekoek – Enschede

Huisartspraktijk J.B. Sanders

Het laatste nieuws over onze praktijk, zoals bijvoorbeeld afwezigheid of vaccinaties vindt u onder het kopje Nieuws of volg ons op facebook!

Verder vindt u op deze website onder andere alle informatie over onze praktijk en gezondheidsinformatie. Ook kunt u zelf recepten aanvragen, afspraken inplannen of een vraag stellen via onze Patiëntenomgeving. Gebruikt u dit voor het eerst? Doorloop dan de eenmalige registratie door een account aan te maken. Zodra wij uw account hebben gekoppeld aan uw dossier, krijgt u hiervan een bericht en kunt u gebruik maken van de diensten.

Terug naar overzicht

Zelf afspraken inplannen

Het is weer mogelijk om zelf afspraken in te plannen. Heeft u klachten die passen bij Corona? Kom dan niet naar de praktijk. Vul de corona-vragentest in en volg het advies op.

Heeft u daarna nog vragen? Stuur ons een bericht of bel de praktijk.

Denk bij het inplannen van afspraken goed na of het noodzakelijk is om een afspraak op de praktijk in te plannen. Bekijk bijvoorbeeld of het mogelijk is om een e-Consult te doen (of bericht zoals het in de app heet) of dat het telefonisch kan.

PS werkt de link niet in uw browser? Kopieer dan de volgende URL voor de corona-vragentest: https://www.thuisarts.nl/vragentest/corona

Publicatiedatum: 27-07-2021